Antwerp 10 Miles & Marathon 2019

Net als de vorige jaren geven we al onze medewerkers, partners en kinderen de kans om deel te nemen aan de Antwerp 10 Miles & Marathon. In het kader van ons partnership met Think-Pink zullen we ook dit jaar voor hen lopen.

Dit jaar vindt de wedstrijd plaats op zondag 28 april 2019. Afhankelijk van de afstand die je kiest én de zogenaamde 'wave' waarin we gezet worden, krijg je later nog een startuur van ons door. 
DCA betaalt het inschrijvingsgeld en zorgt voor een leuk loop t-shirt.

Afstanden

Er zijn 3 mogelijke wedstrijden waar je voor kan inschrijven:

  • Antwerp Marathon - 42 km
  • Antwerp 10 Miles - 16 km
  • Antwerp Short Run - 5 km

Nieuw

Dit jaar kan je samen met de Anita's van Think-pink trainen. Het Anita-project is specifiek gericht op lotgenoten die hun loopgrenzen tijdens de Antwerp 10 Miles na of met borstkanker willen verleggen. Elke Anita kan zich onder professionele begeleiding voorbereiden op de 5 km of 10 Miles. Ook onze medewerkers kunnen aansluiten op de gratis trainingssessies. Die vinden elke zaterdag plaats in Beveren of Deurne.

Trainers Rudi Frankinouille & Mieke Smet voorzien telkens 2 sessies: op de even weken in het Rivierenhof in Deurne van 9u45 tot 11u15 of op de oneven weken op de atletiekpiste in het domein de Meerminnen in Beveren van 14u00 tot 15u30. De trainingen zijn in december begonnen, maar je kan gerust nog op ieder moment inspringen.

  • Beveren: 2 maart, 16 maart, 30 maart, 13 april
  • Deurne: 23 februari, 9 maart, 23 maart, 6 april, 20 april
    • Aanmelden voor deze trainingen kan via communicatie@dca.be. Vermeld zeker of je in Beveren of Deurne wil trainen!

Hopelijk verschijnen we dit jaar weer met een grote groep collega's aan de start! 

Inschrijven kan tot en met 28 maart 2019.

Inschrijvingsformulier