Bestellen fietsoutfit & loopshirt

Na jullie talrijke interesse in een fietsoutfit of loopshirt van DCA zijn we aan de slag gegaan om dit uit te werken. Ondertussen is de leverancier gekozen, het ontwerp gemaakt én de prijs vastgelegd. Vanaf nu kan de effectieve bestelling dus doorgegeven worden. Er kan voor het hele gezin besteld worden want er zijn herenmodellen, damesmodellen én kindermodellen. 

Leverancier

De leverancier is Bioracer geworden. Bioracer is een zeer gekende speler in de productie van wielerkledij. Hun verschillende stoffen zijn thermisch, windproof, ademend, en/of UV-blokkerend, en aldus geschikt voor vele weerextremen.

Ontwerpen

Hieronder kan je de ontwerpen vinden. Er kan een wielershirt met korte mouwen én een korte wielerbroek besteld worden. Voor de dames zijn er damesmodellen waarvan de broek zonder bretellen is. 
Het loopshirt is met hetzelfde ontwerp, maar is eentje zonder rits. 

Wielershit - voorkant

model: Jersey SS Prof bodyfit

Wielershirt - achterkant

model: Jersey SS Prof bodyfit

Wielerbroek

model: Bibshort RP 2.0 Lycra

Prijs

Alle outfits kunnen voor DCA, DCA Infra, Coraco en DC Recycling medewerkers aangekocht worden met een korting van 70%. Voor de andere gezinsleden geldt een korting van 30%.

Fietsoutfit

MEDEWERKERS: 

  • Volledige fietsoutfit (shirt + broek) voor volwassenen: €25,20
  • Een wielershirt alleen : €9,45
  • Een wielershort alleen: €15,75

ANDERE GEZINSLEDEN:

  • Volledige fietsoutfit (shirt + broek) voor volwassenen: €58,80
  • Een wielershirt alleen : €22,05
  • Een wielershort alleen: €36,75
  • Voor kinderen is de kostprijs van het shirt hetzelfde als voor volwassenen. De short komt op €33,95. Een totale outfit voor kinderen komt op €56. 

Loopshirt

MEDEWERKERS

  • Loopshirt: €7,27

ANDERE GEZINSLEDEN:

  • Loopshirt: €16,98

Fischale heffing op voordeel in natura

Het aanbieden van deze sportkledij met korting heeft als gevolg dat wij als werkgever éénmalig in jouw verloning een voordeel van alle aard dienen op te nemen dat overeenkomt met de geboden korting. 

Als gevolg zal de belastingsadministratie bij jouw aangifte in de personenbelasting in 2022 voor de inkomsten van 2021, op dat voordeel van alle aard een belasting heffen, gebaseerd op het tarief dat van toepassing is voor jouw specifieke gezinssituatie. 

Een simulatie: 

Praktisch

Hieronder kan je de maattabellen voor de volwassen terugvinden met de afmetingen per maat. Indien je toch liever zelf even past, kan je terecht op de site in Olen en Beerse. Daar zullen pasmodellen beschikbaar zijn.

Deze pasmodellen zijn beschikbaar in de week van 28 juni én de week van 5 juli. Ze liggen in Beerse bij Katty en in Olen bij Sandra. 

Voor kinderen gaan de maten gewoon van 116 tot 176.

Bestellen

Bestellen kan tot en met 2 augustus 2021 door onderstaand formulier in te vullen. De bestelling is pas definitief als ook het juiste bedrag overgeschreven is. 

Per bestelde outfit moet er een apart formulier ingevuld worden. Voorbeeld: Je wil voor jezelf én voor je partner bestellen. Dan moet er een formulier ingevuld worden voor jezelf en eentje voor jouw partner. Elke bestelling dient wel te gebeuren op naam van de medewerker. 

De bestelling dient betaald te worden op het rekeningnummer BE75 4137 2062 2151 (Swiftcode KREDBEBB) met vermelding van de naam van de medewerker. 

Levering

We verwachten de bestelde outfits in de loop van de maand september. 

 

Bestelformulier