Hof Emblehem

Omringd door kleurrijke fruitbomen en frisgroene weilanden, presenteert DCA Woonprojecten 51 volledig afgewerkt en instapklare appartementen - die de rust en gemoedelijkheid van de Netevallei verzoenen met een uitstekende bereikbaarheid van de belangrijkste steden en autosnelwegen. U zal zich onmiddellijk thuisvoelen.

Hof Emblehem biedt de keuze uit 51 riante appartementen - met een, twee of drie slaapkamers - en twee commerciele ruimtes. Elk appartement heeft een ideale NW-ZO orientatie, waardoor het in de meeste slaapkamers heerlijk ontwaken is in de ochtendzon, terwijl u ook tot 's avonds kan genieten van de zonnestralen op uw comfortabel terras of in uw privetuin. Dankzij de uitvoering in natuursteen, krijgt ieder terras een verfijnde en duurzame look.

Een ondergrondse parkeerkelder met vernuftige opritverwarming - waardoor u ook in de winter geen last hebt van ijsvorming - en afgesloten fietsenberging met elektrisch oplaadpunt bieden u alle ruimte om vlot en zorgeloos te parkeren. De rechtstreekse lift brengt u met een druk op de knop tot aan uw appartement. 

Dankzij streekeigen seizoensplanting en fruitbomen schept Hof Emblehem een heerlijke groene woonzone waar het parkgevoel overheerst, zitbanken inbegrepen. 

Nederlands
Specifieke kenmerken van dit project: 
Opdrachtgever : DCA Woonprojecten
Architect : Mortelmans Philip architecten
Aanvang der werken : decembter 2015
Dorpsstraat
2520 Emblem
België
Commerciële ruimtes: 
2
15017_dpe_-_cam_001.jpg
Appartementen: 
51