Chocolade kerstfiguurtjes voor Kom op tegen Kanker

 

Drie DCA teams schreven zich in voor de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Elk team bestaat uit 4 collega's waarvan één persoon 40km moet lopen, één 30km, één 20km en nog een laatste 10km. De uitdaging is vrij pittig dus zijn de sportievelingen in volle voorbereiding! Naast de fysieke inspanningen wordt er voor het evenement ook geld ingezameld voor Kom op tegen Kanker. Samen organiseren de teams verschillende acties om een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te krijgen.

De eerste grote actie is de verkoop van chocolade kerstfiguurtjes. Perfect als eindejaarsgeschenk voor personeel, familie, vrienden, collega's, ...of gewoon voor jezelf.

Omdat het om kerstfiguurtjes gaat, zorgen we ervoor dat je bestelling zéker beschikbaar is in de week van 16 december. Grote bestellingen kunnen eventueel ook vroeger gemaakt worden. Na een mailtje van ons, kan je de chocolade vervolgens afhalen bij DCA Beerse, DCA Olen of Coraco Aarschot.

Een voorbeeld van de chocolade kerstfiguurtjes

Bestellen kan via het formulier onderaan deze pagina. Betalen doe je vervolgens via een overschrijving naar het rekeningnummer BE63 0342 9817 2608 met vermelding van je voor- en achternaam. Je ontvangt de betalingsgegevens eveneens via het mailtje met de bevestiging van je bestelling.

Bij DCA dragen we mensen een warm hart toe. De deelname van 3 teams aan de 100km-Run voor Kom op tegen Kanker past dan ook binnen ons bedrijfsbeleid waarbij we structureel bouwen aan welzijn.

Steun onze teams met de aankoop van een pakketje chocolade kerstfiguurtjes van slechts € 5

Onze lopers: Steven Loenders, Sven Geets, Livio De Vos, Rob Horemans, Isabelle Huybrechts, Tommy Van Den Brande, Kevin Renders, Nele Van Hove, Dominique Vansteenkiste, Niels Bosmans, Kris Grietens, Stijn Mertens

Groepsfoto van enkele lopers

Bestelformulier