Kijkdagen & evenementen

Benieuwd naar onze toekomstige evenementen? Hieronder vindt u een oplijsting van enkele opendeurdagen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om voor een aantal van onze woonprojecten een werfbezoek op afspraak in te plannen. Zo kunt u een kijkje op de werf komen nemen en het project ontdekken.

 

Project Antonius - Zoersel: Opendeurweekend 19 & 20 september

Op zaterdag 19 en zondag 20 september verwelkomen wij u graag op afspraak tijdens het Opendeurweekend van Project Antonius in Zoersel. Tijdens een persoonlijke infosessie informeren we u over de troeven van dit nieuwbouwproject. Project Antonius telt 28 nieuwbouwappartementen en 14 penthouses verscholen tussen weiland en dorpskern.

Boek uw afspraak

 

Residentie Argile - Niel: Werfbezoek op afspraak

Ontdek 18 nieuwbouwappartementen met een prachtig uitzicht over de Rupel die langs de achtertuin kronkelt. Woon in een fiets- en wandelparadijs, geniet in eindeloos comfor

We nodigen u graag uit op werfbezoek. Kom langs en bezoek de appartementen en woningen in ruwbouwfase.

Boek uw afspraak

 

Residentie Verde - Heusden-Zolder: Werfbezoek op afspraak

Woonproject Verde biedt 30 nieuwbouw appartementen, 3 eengezinswoningen en 1 handelspand te koop in het groene Heusden-Zolder. Ook interessant als investering.

We nodigen u graag uit op werfbezoek. Kom langs en bezoek de appartementen en woningen in ruwbouwfase.

Boek uw afspraak

 

Binnenvaert - Eilandje Antwerpen: Werfbezoek op afspraak

De bruisende wijk het Eilandje in Antwerpen uw thuis noemen? Dat kan. De 12 duplex penthouses en 64 luxeappartementen van Residentie Binnenvaert tonen hoe comfortabel het leven in Antwerpen kan zijn, met veel natuurlijke lichtinval en zicht op de jachthaven.

We nodigen u graag uit op werfbezoek. Kom langs en bezoek de luxueuze duplex penthouses in ruwbouwfase.

Boek uw afspraak

 

Park op den Berg - Heist-op-den-Berg: Werfbezoek op afspraak

Park op den Berg is een exclusief nieuwbouwproject met luxueuze appartementen en penthouses op de Heistse berg. Kom tot rust op uw privéterras met een adembenemend uitzicht. Een buitengewone locatie waar het fijn vertoeven én thuiskomen is!

We nodigen u graag uit op werfbezoek. Beleef zelf het unieke panoramisch zicht van alle luxeappartementen vanuit de ruwbouw.

Boek uw afspraak

 

Residentie Hoppe - Steendorp/Temse: Werfbezoek op afspraak

De 38 nieuwbouwappartementen van woonproject Hoppe liggen in Steendorp (Temse), op wandelafstand van de Schelde. Mooi om te wonen, interessant om in te investeren.

We nodigen u graag uit op werfbezoek. Kom langs en bezoek de laatste appartementen in ruwbouwfase.

Boek uw afspraak