Bezoek 2 woonprojecten tijdens Nieuwbouwzondag

donderdag, april 11, 2019 - 15:49
201904011_nbz.jpg

 

Zondag 28 april is het zover! Dan kan u de DCA Woonprojecten Residentie Verde (Heusden-Zolder) en Residentie Hoppe (Temse) bezoeken.

Residentie Hoppe

Residentie Hoppe ontleent zijn naam aan de brouwerij die op deze locatie gevestigd was. In de twee gebouwen zijn er nu schitterende eigentijdse nieuwbouwappartementen, met 2 of 3 slaapkamers, ondergebracht. Op wandelafstand van de Schelde met zicht op het Gelaagpark.

Kom langs, bezoek de site, ontdek de groene omgeving en vraag vrijblijvend informatie aan onze vastgoedadviseurs.

Kan u al niet wachten? Bekijk dan zeker de projectwebsite op www.residentie-hoppe.be.

Residentie Verde

Residentie Verde doet zijn naam alle eer aan: inplanting rond een centrale groene ruimte met wadi (natuurlijke waterpartij) en nabij het natuurdomein Bolderberg-Bovy. Het project telt 30 appartementen, 3 woningen en 1 commerciële ruimte.

Kom langs, bezoek de site, ontdek de groene omgeving en vraag vrijblijvend informatie aan onze vastgoedadviseurs. Bovendien kunt u ook de maquette van het project bekijken.

Kan u al niet wachten? Bekijk dan zeker de projectwebsite op www.residentie-verde.be.

Praktisch

  • Beide projecten zijn te bezoeken tussen 10u00 en 15u00.
  • Wenst u alvast meer informatie? Contacteer ons op 011 36 70 70.

Lukt het niet om langs te komen op Nieuwbouwzondag? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak met onze vastgoedadviseur. U kan dan het project ontdekken, de omgeving ervaren en bijkomende informatie vragen.