Bezoek 5 woonprojecten tijdens Nieuwbouwzondag

woensdag, oktober 2, 2019 - 11:45
nieuwbouwzondag-header.jpg

 

Zondag 20 oktober is het zover! Dan kan u de DCA Woonprojecten Residentie Argile (Niel), Residentie Binnenvaert (Antwerpen), Park op den Berg (Heist-op-den-Berg), Residentie Verde (Heusden-Zolder) en Residentie Hoppe (Temse) bezoeken.

 

Residentie Argile

Wonen met uitzicht op de Rupel en in een rustige omgeving. Vlakbij buurtwinkels in het centrum van Niel en vlot naar Antwerpen en Brussel via de nabijgelegen A12. De 18 nieuwbouwappartementen van Residentie Argile beschikken over 2 ruime slaapkamers, veel lichtinval dankzij de grote raampartijen, een leefkeuken met kookeiland, vloerverwarming in elke ruimte, duurzaam ontwerp en performante technieken (warmtepompen). 

Kom langs, bezoek de site, ontdek het uitzicht op de Rupel en vraag vrijblijvend informatie aan vastgoedmakelaar Arcasa.

Kan u al niet wachten? Bekijk dan zeker de projectwebsite op www.residentie-argile.be.

Praktisch

 

Residentie Binnenvaert

Uiterst luxueuze duplex penthouses met mooi terras en frontaal zicht op water, gelegen op het bruisende Eilandje in het project Residentie Binnenvaert. De woningen met 3 slaapkamers zijn ruim en licht dankzij grote raampartijen, en voorzien van 4 terrassen.

Kom langs, bezoek de residentie, ontdek het uitzicht op de jachthaven en vraag vrijblijvend informatie aan vastgoedmakelaar De Meester.

Kan u al niet wachten? Bekijk dan zeker de projectwebsite op www.binnenvaert.be/penthouses.

Praktisch

  • Het project is te bezoeken tussen 10u00 en 15u00.
  • Adres: Rigastraat 31 - 2000 Antwerpen ( ontvangst in het commerciële gebouw van Residentie Rigadocks: hoek Rigastraat en Binnenvaartstraat)
  • Wenst u alvast meer informatie? Contacteer ons op 03 227 06 36 of contact@binnenvaert.be.

 

Park op den Berg

Park op den Berg is een uniek nieuwbouwproject  – luxeappartementen en penthouses – met een ligging die tot de verbeelding spreekt: de Heistse Berg is een buitengewone en bosrijke locatie waar het fijn thuiskomen is. Het project biedt bovendien een adembenemend uitzicht over Heist-op-den-Berg dat kilometers ver reikt. De appartementsgebouwen zijn zo ingeplant en ontworpen dat elke bewoner maximaal kan genieten van de schitterende omgeving. Door hun schaal (maximum 8 bouwlagen) en vloeiende bouwstijl met afgeronde hoeken en open gevelstructuur vormen ze één organisch geheel. U kan tijdens Nieuwbouwzondag het panoramisch uitzicht over Heist-op-den-Berg beleven vanuit de uitkijktoren op de site. De toren simuleert wat u als bewoner van het eerste, tweede en derde verdiep te zien krijgt wanneer u naar buiten kijkt.

Kom langs, bezoek de site, ontdek het uitzicht vanuit onze uitkijktoren en vraag vrijblijvend informatie aan onze vastgoedadviseurs. 

Kan u al niet wachten? Bekijk dan zeker de projectwebsite op www.parkopdenberg.be.

Praktisch

 

Residentie Hoppe

Residentie Hoppe ontleent zijn naam aan de brouwerij die op deze locatie gevestigd was. In de twee gebouwen zijn er nu schitterende eigentijdse nieuwbouwappartementen, met 2 of 3 slaapkamers, ondergebracht. Op wandelafstand van de Schelde met zicht op het Gelaagpark.

Kom langs, bezoek de site, ontdek de groene omgeving en vraag vrijblijvend informatie aan vastgoedmakelaar ERA Wonen.

Kan u al niet wachten? Bekijk dan zeker de projectwebsite op www.residentie-hoppe.be.

Praktisch

 

Residentie Verde

 

Residentie Verde doet zijn naam alle eer aan: inplanting rond een centrale groene ruimte met wadi (natuurlijke waterpartij) en nabij het natuurdomein Bolderberg-Bovy. Het project telt 30 appartementen, 3 woningen en 1 commerciële ruimte.

Kom langs, bezoek de site, ontdek de groene omgeving en vraag vrijblijvend informatie aan vastgoedmakelaar Marc Swevers.

Kan u al niet wachten? Bekijk dan zeker de projectwebsite op www.residentie-verde.be.

Praktisch

 

Past Nieuwbouwzondag niet in uw agenda? 

Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze vastgoedadviseurs op een moment dat u het beste schikt. U kan dan het project ontdekken, de omgeving ervaren en bijkomende informatie vragen.