Collega's lopen Antwerp 10 Miles & Marathon

vrijdag, mei 3, 2019 - 10:36
20190503_10_miles.jpg

 

Ruim 30 collega's bewezen afgelopen zondag hun sportieve vorm door samen deel te nemen aan de Antwerp 10 Miles of Marathon. 3 DCA'ers stonden 's morgens al klaar om meer dan 40 kilometer te bedwingen. Later op de dag, in wave 1, vertrok dan de grootste groep voor de effectieve 10 Miles, ofwel 16 km, door Antwerpen. Met unieke passages door de Kennedytunnel, Bolivartunnel en Waaslandtunnel hét hoogtepunt van het jaar voor de aanwezige lopers!

Voor de start stak Tia Hellebaut onze lopers nog een hart onder de riem. Met een bezoek aan de verzamelplaats, de Think-Pinktent in het bedrijvendorp, en enkele motiverende woorden zette ze iedereen op scherp. Dat bezoek heeft uiteraard alles te maken met de samenwerking die DCA heeft met haar Tia Hellebaut Academy.

Onze deelname aan de Antwerp 10 Miles is één van de vele activiteiten binnen onze samenwerking met Think-Pink. Door samen met hen deel te nemen, zetten we ons actieve partnership niet alleen kracht bij, we promoten op die manier ook graag mee hun initiatieven. Dat streven we dan ook na bij elke partner binnen onze #BouwenAanWelzijn-campagne.

 

Fotoverslag