Complimenten voor werfmedewerkers in Oostmalle

dinsdag, augustus 13, 2019 - 17:09
2019-08-13_quote_chantal_-_malle.png.jpg

 

Tijdens de werken aan de Hoogstraatsebaan in Oostmalle bereikte ons via de ombudsdienst een fijn bericht van een buurtbewoonster. Hieronder een uittreksel van de mail die Chantal stuurde.

Via deze weg wil ik jullie personeel bedanken voor de bereidwilligheid die ieder van hen toonde tegenover de bewoners van de Hoogstraatsebaan. Mijn zieke zus en ik danken hen voor de respectvolle en vriendelijke hulp die steeds werd aangeboden. Het is ook correct van jullie om ons schriftelijk op de hoogte te houden over het verloop van de werkzaamheden. Onze straat zal er in de toekomst goed uitzien.

Wij hechten veel belang aan een goede communicatie met buurtbewoners, klanten en partners. Daarom informeren we buurtbewoners zo correct en duidelijk mogelijk over lopende en/of geplande werkzaamheden. Op die manier proberen we eventuele hinder door onze werkzaamheden zo goed mogelijk te beperken. Ook onze opdrachtgevers, partners en leveranciers volgen deze werkfilosofie.

Ondanks onze inspanningen, beseffen we dat er altijd ruimte voor verbetering is. Suggesties, klachten of andere meldingen zijn daarom meer dan welkom via onze ombudsdienst. Ook voor pluimen of bedankingen kan u daar terecht, zoals Chantal deed. Wij maken deze met plezier over aan de betrokkenen.