DCA breidt uit met dochteronderneming in grondverwerking

woensdag, januari 9, 2019 - 13:20
20190109-dc-recycling.png

 

DCA nam onlangs de firma Grondrecyclage De Kempen n.v. over. Het bedrijf zal als een zelfstandige dochteronderneming van DCA zijn diensten en producten aanbieden onder een nieuwe benaming: DC Recycling.

Bart Geeraerts neemt als algemeen bedrijfsleider de operationele leiding op zich. Vanuit zijn ervaring in het familiebedrijf en als projectleider infra, bouwt Bart de activiteiten van DC Recycling verder uit. Hij wordt daarbij ondersteund door Paul Van Den Heuvel, de voormalige eigenaar van GR De Kempen, die zo actief blijft in de bedrijfsleiding.

DC Recycling is strategisch gelegen aan de Industrieweg in Grobbendonk. Het terrein van ongeveer 3ha grenst aan de E313 en heeft 200 m kaaimuur langs het Albertkanaal. Vanop de E313 herkent u allicht de grote groene silo's met het nieuwe logo van DC Recycling.

De nieuwe DCA dochteronderneming beschikt over alle nodige milieuvergunningen om haar activiteiten uit te voeren tot 2031. Die bestaan voornamelijk uit de recyclage van materialen en grondverwerking (met C-Top). Wij geloven sterk dat deze recente uitbreiding onze diensten versterkt, wat een rechtstreekse meerwaarde zal betekenen voor onze klanten.

Benieuwd of DC Recycling iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op via mail. Een nieuwe website voor DC Recycling is nog in volle ontwikkeling.