Verslag: Fantastische Familiequiz voor goede doel

maandag, november 18, 2019 - 12:26
2019-11-18_familiequiz.png

 

Vrijdagavond quizden we voor de 2de keer op rij voor het goede doel. Collega's van DCA, Coraco en DC Recycling verzamelden in zaal De Djoelen in Oud-Turnhout. Daar had het quizcomité alles netjes voorbereid voor een fantastische avond. Na het welkomstwoordje van quizmaster Marc, spraken ook Tia Hellebaut en een afgevaardigde van de Cliniclowns de teams toe. Daarna werd het bittere ernst en gingen de teams stuk voor stuk vol voor de overwinning. 

In 8 originele rondes, opgebouwd in thema's zoals living, badkamer, tuin en zolder werd de kennis van de deelnemers op de proef gesteld. De tussentijdse ranschikkingen verschilden zo sterk dat de eindwinnaar moeilijk te voorspellen bleef. Werd het het team van de Cliniclowns dat steevast in de top 5 hing? Of zou een underdog plots de kop opsteken? Het werd het tweede, want "Daszjust!" vertoefde lang tussen plaats 10 en 5, maar ging na een slim gekozen bonusronde uiteindelijk vlot met de overwinning aan de haal!

Het inschrijvingsgeld en de winst uit dranken en snacks verdelen we rechtstreeks onder Cliniclowns en de Tia Hellebaut Academy. Het exacte opgehaalde sponsorbedrag wordt momenteel nog uitgeteld en zullen we later nog meedelen. 

Sfeerfoto's