Einde van ons jubileumjaar in zicht

maandag, december 30, 2019 - 20:14
2019-06-20_taarten_50_jaar_0.jpg

 

Ons jubileumjaar zit er nu echt bijna op. Tijd om terug te blikken op 365 dagen met tal van feestelijke initiatieven om onze 50ste verjaardag in de kijker te zetten.

Het begon allemaal met een speciaal label bovenop ons algemeen DCA logo. De goudgele bol maakte aan iedereen duidelijk dat ons bedrijf een rijke geschiedenis heeft. Op alle voertuigen, ramen, deuren, machines, werfhekken, … werd de herkenbaarheid toegevoegd.

In april brachten we oud gedienden en collega’s met vele jaren dienst samen om verhalen op te halen. Tijdens de gezellige namiddag kwamen we heel wat te weten over de beginjaren van DCA.

In onze personeelskrant, die 4 keer per jaar uitgegeven wordt, voegden we een retrokatern toe. Foto’s uit de oude doos, anekdotes en enkele verhalen van de gepensioneerde collega’s op de reünie en nostalgische terugblikken op oudere materialen en werkwijzen passeerden de revue.

Op de officiële verjaardag in juni kreeg elke van de 650 DCA’ers de ingrediënten voor een verjaardagstaart mét instructies. Bedoeling? Bak en versier ze en stuur een foto van het resultaat in. De origineelste, mooiste en feestelijkste resultaten ontvingen allemaal een uniek DCA cadeau.

Onze partners kregen dan weer feestelijke DCA-koekjes aangeboden. Zo bedankten we hen voor de fijne, vaak jarenlange, samenwerking doorheen onze geschiedenis.

Wij kijken alvast uit naar de volgende 50 jaar en gaan 2020 vol goede moed tegemoet! Op nog veel jaren meer dan bouwen.