Goed gevulde orderportefeuille voor 2021

dinsdag, februari 16, 2021 - 10:50
Goed gevulde orderportefeuille voor 2021

2021 belooft een druk jaar te worden! Zo staan er voor de komende maanden heel wat projecten in de startblokken en zullen onze uitvoeringsactiviteiten op volle toeren draaien.

Onze bouwafdeling gaat in het voorjaar aan de slag met de bouw van verschillende openbare projecten, zoals de bouw van nieuwe scholen in Turnhout, Arendonk, Melsele en Deurne en de bouw van een woonzorgcentrum in Ravels. Staan verder ook nog op het programma : de bouw van sociale huurwoningen in Wuustwezel en een bouwproject in Merksplas voor een logistiek gebouw en dagcentrum. Goed voor een totale orderportefeuille van € 45 miljoen.

Daarnaast zitten er vanuit onze eigen ontwikkelingsafdeling nog heel wat residentiële bouwprojecten in de pijplijn voor opstart in 2021, onder andere in Aartselaar, Borsbeek, Schilde, Breendonk en Hasselt.

Ook onze infra-afdeling heeft een goed gevuld orderboek met de uitvoering van nieuwe wegenbouwprojecten in Ranst, Aartselaar en de realisatie van waterzuiveringsinstallaties in Turnhout en Kortenaken wat in totaal voor de projecten een aanbestedingsbedrag vertegenwoordigt van € 27 miljoen.

Kortom, we kijken uit naar een druk werkjaar! Uiteraard kunnen we dit niet realiseren zonder ons fantastisch team van medewerkers, dat elke dag opnieuw met volle overtuiging en passie het beste van zichzelf geeft om samen te bouwen aan de toekomst.