Martine & Kurt vertellen over hun keuze voor Residentie Hoppe

donderdag, juli 4, 2019 - 10:08
2019-07-04_kopers_hoppe.jpg

 

We spraken onlangs met 2 toekomstige bewoners van Residentie Hoppe, een DCA Woonproject in Temse. Kurt & Martine lichtten in hun getuigenis hun motivatie voor de keuze voor het project én DCA toe. De uitgeschreven letterlijke woorden van de fiere kopers lees je hieronder.

"Het huis, waar we 16 jaar lang hebben gewoond, werd te groot voor ons alleen sinds onze zoon op eigen benen staat. We zochten naar een nieuwbouwappartement in de buurt en merkten Residentie Hoppe in Temse op. Tegelijkertijd hadden we ook een ander project op het oog, maar daar voelden we ‘dé klik’ niet en waren er geen bergingen meer beschikbaar."

"Wat voor ons wel heel belangrijk is omdat we enorm graag fietsen. Het persoonlijke karakter en de keuze van de materialen van het project spraken ons meteen aan. Zo heeft ons appartement een eigen aparte voordeur, je krijgt het gevoel dat je een huis binnenwandelt. Met onze minder mobiele ‘oude dag’ in het achterhoofd kozen we voor een appartement op het gelijkvloers zodat we geen trappen hoeven te doen."

"Klantenbegeleidster Mieke begeleidt ons momenteel om onze woondroom waar te maken. We kijken er al naar uit om van de tuin te genieten vanop ons zonnig ruim terras."


Residentie Hoppe is een woonproject met 38 nieuwbouwappartementen. Elk appartement, waar vroeger de oude brouwerij gevestigd was, baadt in het licht en heeft een ruim en zuidwest georiënteerd terras. Het strakke, hedendaagse ontwerp van Bart François Architects past perfect in de omgeving. Door het gebruik van duurzame materialen en de hoogwaardige afwerking (met groendak) laat de architectuur de natuur voor zich spreken.

Wenst u meer informatie over Residentie Hoppe?

Kijk dan op residentie-hoppe.be of contacteer ons vrijblijvend op  +32 (0)3 290 90 00.