DCA Quiz voor goede doelen brengt € 1006,34 op

woensdag, oktober 17, 2018 - 16:31
20181017_verslag_quiz.jpg

 

Vrijdag 12 oktober daagden 15 ploegen elkaar uit op de allereerste DCA quiz. Die vond plaats om ons actieve partnership met Think-Pink en Cliniclowns nog eens extra in de verf te zetten. Niet alleen de visibiliteit bij onze eigen werknemers telde echter. Via de winst op de drankjes en hapjes, de verkoop van gadgets (van de goede doelen) en vrije giften zamelden we ook nog wat extra centen in. De avond bracht in totaal dan ook € 1 006,34 op! De helft van dat bedrag gaat op 4 november met collega's Isabelle en Michiel mee naar New York waar ze samen met de Cliniclowns Lopers de marathon zullen lopen én het bedrag vervolgens doneren. Het deel van Think-Pink wordt op het einde van het jaar bezorgd.

Het bijkomstige, maar daarom niet onbelangrijke, doel van elke ploeg was uiteindelijk vooral die eerste titel te pakken te krijgen. Na een supergezellige avond in De Werft in Geel, was die uiteindelijk weggelegd voor 'Den Overschot', die daardoor ook staan te blinken op de foto bovenaan dit nieuwsbericht.

Wij willen de organisatie van de quiz nog eens bedanken voor het perfecte verloop en kijken al uit naar een volgende editie!

Lees meer over onze #BouwenAanWelzijn-campagne.

 

Fotoalbum