Website Aquafin biedt antwoord op veel vragen

vrijdag, november 15, 2019 - 15:36
2019-11-15_website_aquafin.png

 

Aquafin, één van onze grote opdrachtgevers, heeft een indrukwekkende hoeveelheid interessante informatie voor buurtbewoners op haar website staan. 10-tallen prangende vragen worden er beantwoord! Ze geven er ook uitleg over de werken in je straat en delen er een stand van zaken over de werken in jouw straat. Daarnaast vind je er boeiende en verstaanbare uitleg over onze waterzuiveringssystemen. Geef je dus toe dat je jezelf al eens afvroeg of je woning bereikbaar blijft voor openbare diensten zoals postbedeling en vuilophaling tijdens wegenwerken? Of discussieerde je al eens over die eerste asfaltlaag die maar niet verder afgewerkt werd ? Bekijk dan zeker de Aquafin website eens.

Momenteel werken we o.a. in Aartselaar op de N177 en aan de Hanewijk in Werchter aan rioleringswerken in opdracht van Aquafin. Zijn we ook in jouw buurt actief maar weet je niet zeker of Aquafin ook verantwoordelijk is voor die werf? Kijk dan zeker eens naar de informatieborden aan het begin van de straat. Daarop vind je de namen terug van alle betrokken partijen.

Kreeg je toch nog geen passend antwoord op de Aquafin of onze DCA website? Weet dan dat onze Ombudsdienst voor je klaar staat!