Over DCA bouw

 

Midden II in Boechout in opbouw - 2019 - DCA Bouw

Bouwen aan een partnership

Ziekenhuizen, scholen, rusthuizen of sociale woningbouw in de openbare sector… Private projecten voor residentiële bouwpromotors… Kant en klare woonprojecten in eigen beheer… DCA Bouw wil voor elk type van project en voor de diverse opdrachtgevers een betrouwbare  partner zijn die in elke fase van het bouwproces de gepaste oplossingen biedt, op maat van de klant. 

Alles in huis voor een perfect bouwtraject

Kennis is het begin van elk succesvol project. Dankzij onze interne studiedienst en ervaren, gedreven medewerkers kan DCA Bouw voor elke opdracht onderbouwd en doordacht te werk gaan.

Door te werken met eigen ploegen – ieder expert in een eigen specialisatie – kan DCA Bouw ook de nodige flexibiliteit aanbieden. En dat wordt nog eens extra versterkt via haar eigen logistieke diensten.

Klik hier als u onze verschillende afdelingen wil ontdekken.

Elke stap van dichtbij opgevolgd

Een ervaren team van projectleiders, werfleiders en ploegbazen stuurt onze bouwprojecten aan en kijkt toe op planning, efficiëntie, netheid en veiligheid op de werf en kwaliteit van het geleverde werk. Zo kunnen wij onze DCA signatuur blijven garanderen.

Kwaliteit op lange termijn

Gestoeld op onze directe communicatie en toegewijde begeleiding heeft DCA Bouw het doel om elke dag te bouwen aan een langetermijnrelatie met iedere klant.

Een visie die we ook delen met onze opdrachtgevers, partners en leveranciers.

Iedere ploeg haar specialisatie

DCA Bouw werkt met eigen ploegen, ieder gespecialiseerd in haar vakgebied.
Zo kan u bij elke fase in uw bouwproject rekenen op de juiste mensen voor de juiste job.

riolering_t.h.v._as_6.jpg

Riolering

Onze rioleringsploegen beschikken over de nodige middelen om bij elke moeilijkheidsgraad een veilig, economisch en ecologisch resultaat voor te leggen. Van het plaatsen van afvoerstelsels voor wc en huishoudelijk water, regenwaterputten en septische putten tot drainagewerken.

Metselwerk

Met hun jarenlange ervaring streven onze metsers voortdurend naar hoogwaardig metselwerk. Ook volgen we de nieuwste technieken in de bouwsector van dichtbij en zorgen interne opleidingen ervoor dat we beschikken over de juiste kennis voor de hoogwaardige uitvoering van zowel traditioneel als gelijmd metselwerk en dunbedmetselwerk.

1564-essen-5719.jpg
05-verbindingscollector-messelbroek-lr-6_jpg.jpg

Bekisting

Dankzij een expertise van heel wat jaren en de nauwe samenwerking met DCA Infra of DCA Burgerlijke Bouwkunde realiseren onze teams de meest complexe bekistingswerken. Onze eigen bekistingsmaterialen maken de grootste betonconstructies in eigen beheer mogelijk, van ter plaatse gestort beton tot prefab.

 Coraco - schrijnwerk

Coraco, de dochteronderneming van DCA, is gespecialiseerd in schrijnwerk. Zij verzorgen tal van binnenschrijnwerk (branddeuren, binnendeuren, muurbekleding in hout, meubels op maat, kantoorinrichting …) én buitenschrijnwerk. In de eigen schrijnwerkerij in Olen en Aarschot geven ze elk project de juiste vorm. Met meer dan hout. Ook verzorgen zij totaalprojecten voor particulieren. Ga ook zeker eens langs de showroom in Aarschot!

 

Meer info op www.coraco.be.

coraco_zandhoven_01022021-0707_groot.jpg
predil_29092020-1070_-_kopie_0.jpg

DCA Concrete & Steel

DCA Concrete & Steel, dat is prefab-beton en prefab-wapening. De synergie tussen die twee afdelingen laat ons toe heel diverse vormen en maten te produceren, zowel in staal als beton.

Meer informatie op www.dca-concreteandsteel.be.

DCA Technics

DCA Technics is gespecialiseerd in HVAC, sanitair en elektriciteit.

20190222_vacature_monteur_cv.jpg