Over DCA infra

 

Aan de basis van een stabiel partnership

DCA Infra wil een betrouwbare partner zijn die een gepaste oplossing biedt op maat van elk project – van grote openbare collectorwerken (bv. Aquafin) tot de aanleg van privéparkings en wegeniswerken.

Sterk onderbouwd met een complete aanpak

Kennis is de kiem van elk succesvol bouwproject. Voor, tijdens én na de werken. Ondersteund door onze interne studiedienst kunnen de ervaren en gedreven medewerkers van DCA Infra elk project doordacht aanpakken.

Respect voor de buurt is hierbij essentieel. Daarom communiceren we correct en duidelijk met de bewoners door hen te informeren over de lopende werkzaamheden. Via een intern ontwikkeld communicatiesysteem proberen we de hinder voor de omgeving zo goed mogelijk te beperken.

DCA Infra kan rekenen op eigen ploegen, ieder gespecialiseerd in een eigen expertise, waardoor ook de nodige flexibiliteit kan aangeboden worden. Extra versterkt via onze eigen logistieke diensten. Een eigen wagen- en machinepark, inclusief onderhoud en herstelling, maken een volledige in-house aanpak compleet.

Klik hier als u onze verschillende afdelingen wil ontdekken.

Elke stap van dichtbij opgevolgd

Een ervaren team van projectleiders, werfleiders en ploegbazen stuurt onze projecten aan en kijkt toe op planning, efficiëntie, netheid en veiligheid op de werf en kwaliteit van het geleverde werk. Zo kunnen wij onze DCA signatuur blijven garanderen.

Kwaliteit op lange termijn

DCA houdt zeer strict vast aan directe communicatie en toegewijde begeleiding om een langetermijnrelatie met de klanten op te bouwen en te onderhouden.  

Ook al onze opdrachtgevers, partners en leveranciers volgen deze werkfilosofie.

Zo kunnen wij iedere keer een duurzaam kwaliteitsproject opleveren dat een meerwaarde biedt voor de buurt.

Iedere ploeg haar specialisatie

DCA Infra werkt met eigen ploegen, ieder gespecialiseerd in haar vakgebied.

Zo kan u bij elke fase in uw project rekenen op de juiste mensen voor de juiste job.

Riolering

Onze rioleringsploegen beschikken over de nodige middelen om bij elke moeilijkheidsgraad een veilig, economisch en ecologisch resultaat voor te leggen.

Infra medewerkers op onze werf in Tielt-Winge
113025-rotselaar-beukenlaan-4839_0.jpg

Straatstenen

Bij elk totaalproject zijn correct gerealiseerde verhardingen in kleinschalige materialen van cruciaal belang. Dat is het visitekaartje voor de klant. Verhardingswerken waren trouwens één van de eerste activiteiten bij de opstart van DCA en zijn vandaag ook nog steeds van grote waarde.

Betonverhardingen

Lineaire elementen via glijbekisting (machinaal of handmatig) bieden een structureel en kwalitatief sterker geheel dan prefab. Bijvoorbeeld bij verkavelingen waar na aanleg van de rijweg nog heel wat woningen bij moeten komen. Bovendien hebben deze een positief effect op de planning en toegankelijkheid van de woningen.

114004-ninove-refresco-4990.jpg