Over DCA woonprojecten

Project Binnenvaert aan het Antwerpse Kempisch Dok | DCA

Ontwikkeling en uitvoering: het beste van beide werelden

Op basis van onze jarenlange ervaring in uiteenlopende opdrachten kunnen we perfect de vinger leggen op de gevoeligheden voor een projectontwikkelaar en daar als aannemer optimaal op inspelen door mee te denken in de planning. Met deze heel eigen kijk brengt DCA Woonprojecten het beste van beide werelden bij mekaar.

Samen bouwen aan uw thuis

Van ruwbouw tot eindafwerking: onze diepgaande expertise en een scherp oog voor detail leiden uw project in goede banen. In nauwe samenwerking met DCA Infra en DCA Bouw kunnen de meer dan 600 DCA medewerkers zich flexibel organiseren om de vooropgestelde einddatum te respecteren en van uw nieuwe huis een thuis te maken.

Stap binnen in onze wereld

Wil u graag meer weten over DCA woonprojecten? Bekijk via onderstaande links onze huidige en toekomstige projecten of vraag hier meer informatie. 

Koop in vertrouwen dankzij onze kopersbegeleiding

Bij de aankoop van een nieuwe woning wilt u er zeker van zijn dat u alle nodige informatie heeft én dat uw keuze perfect overeenkomt met uw persoonlijke eisen. Onze kopersbegeleiding ondersteunt u bij élke stap, met raad en daad doorheen het ganse bouwproces. Op uw maat.   

  1. In een verkennend gesprek overlopen onze klantenbegeleiders met u al uw wensen. Dankzij hun relevante bouwtechnische achtergrond vertalen ze deze overzichtelijk en duidelijk naar de concrete stappen van het uitvoeringsplan. Zelfs in de ruwbouwfase, waar u de ruimte-indeling kan aanpassen naar uw voorkeur.
  2. DCA Woonprojecten gidst u door het volledige bouwproces, ondersteunt u bij de materiaalkeuze in door ons aanbevolen toonzalen en gaat samen voor een kwalitatieve afwerking tot de volledig instapklare thuis. Geen enkele stap wordt overgeslagen om te garanderen dat het resultaat volledig voldoet aan de vooropgestelde verwachtingen.
  3. Uw comfort en persoonlijk contact staan centraal. Om u voortdurend een concreet beeld te geven van de plannen op papier nodigen we u tussentijds op de werf uit – van ruwbouw tot afwerking – zodat u een duidelijk en tastbaar beeld heeft van de vorderingen der werken. En eventueel kan bijsturen waar nodig.
  4. Via het digitaal kopersplatform kan u uw volledige bouwdossier voortdurend raadplegen: plannen, materiaalkeuze, facturatie, leveringen…
  5. Heeft u nog bijkomende vragen, dan kan u gedurende het volledige proces bij één uniek aanspreekpunt terecht. Onze kopersbegeleiders staan steeds tot uw dienst!