Over DCA woonprojecten

Ontwikkeling en uitvoering: het beste van beide werelden

Op basis van onze jarenlange ervaring in uiteenlopende opdrachten kunnen we perfect de vinger leggen op de gevoeligheden voor een projectontwikkelaar en daar als aannemer optimaal op inspelen door mee te denken in de planning. Met deze heel eigen kijk brengt DCA Woonprojecten het beste van beide werelden bij mekaar.

 

NIEUWS! Tijdelijk 6% BTW voor nieuwbouwappartementen en penthouses

De federale overheid heeft beslist om vanaf 1 januari 2021 het btw-tarief voor nieuwe woningen en appartementen te verlagen naar 6% btw in plaats van het huidige btw-tarief van 21%, indien het bouwproject kadert binnen een afbraak-wederopbouw, en je voldoet aan een aantal voorwaarden. Er komen hiervoor ook een aantal DCA Woonprojecten in aanmerking!

Lees het volledige artikel hier.

 

Samen bouwen aan uw thuis

Van ruwbouw tot eindafwerking: onze diepgaande expertise en een scherp oog voor detail leiden uw project in goede banen. In nauwe samenwerking met DCA Infra en DCA Bouw kunnen de meer dan 600 DCA medewerkers zich flexibel organiseren om de vooropgestelde einddatum te respecteren en van uw nieuwe huis een thuis te maken.

Stap binnen in onze wereld

Wil u graag meer weten over DCA woonprojecten? Bekijk onze projecten, vraag hier meer informatie of bel ons op het nummer 03 290 90 00

Koop in vertrouwen dankzij onze klantenbegeleiding

Bij de aankoop van een nieuwe woning wilt u er zeker van zijn dat u alle nodige informatie heeft én dat uw keuze perfect overeenkomt met uw persoonlijke eisen. Onze klantenbegeleiding ondersteunt u bij élke stap, met raad en daad doorheen het ganse bouwproces. Op uw maat.   

  1. In een verkennend gesprek overlopen onze klantenbegeleiders met u al uw wensen. Dankzij hun relevante bouwtechnische achtergrond vertalen ze deze overzichtelijk en duidelijk naar de concrete stappen van het uitvoeringsplan. Dat zowel in de ruwbouwfase als in de technieken- en afwerkingsfase.
  2. DCA Woonprojecten gidst u door het volledige bouwproces, werkt samen met professionele partners waar u in een mooie toonzaal uw afwerkingskeuze kan gaan maken en gaat samen voor een kwalitatieve afwerking tot de volledig instapklare thuis. Geen enkele stap wordt overgeslagen om te garanderen dat het resultaat volledig voldoet aan de vooropgestelde verwachtingen.
  3. Uw comfort en persoonlijk contact staan centraal. Om u voortdurend een duidelijk en tastbaar beeld te geven van de vorderingen van de werken, kan u van de ruwbouw- tot de afwerkingsfase alles op de voet volgen via het digitaal kopersplatform waar frequent foto's verschijnen. Daarnaast houdt de werfleiding en klantenbegeleiding u regelmatig op de hoogte via een nieuwsbrief specifiek voor uw project. .
  4. Via het digitaal kopersplatform kan u eveneens uw volledige bouwdossier voortdurend raadplegen: plannen, materiaalkeuze, facturatie, …
  5. Heeft u nog bijkomende vragen, dan kan u gedurende het volledige proces bij één uniek aanspreekpunt terecht. Onze klantenbegeleiders staan steeds tot uw dienst!