De poort van Berlaar

In het hartje van het groene en landelijke Berlaar bouwt DCA Woonprojecten een prachtig nieuwbouwproject met 35 hedendaagse wooneenheden.

Het project wordt gerealiseerd aan de Legrellestraat en bestaat uit twee wooncomplexen die met elkaar verbonden zijn door een groen binnengebied met petanquebaan.

Het wooncomplex Gestel is gelegen aan de straatkant en heeft drie bouwlagen. In deze residentie vindt u 24 wooneenheden met 1 of 2 slaapkamers, met een ruim terras en/of een tuin. Het wooncomplex Heikant heeft twee bouwlagen en is gelegen op het ruime domein. Deze residentie beschikt over 11 wooneenheden met 1 of 2 slaapkamers, telkens met een ruim terras en/of een tuin.

Het domein beschikt over een mooi aangelegde groenzone en kan worden afgesloten met een beveiligde poort. Ondergronds is er een parkeergarage met 33 autostaanplaatsen en 29 private bergingen, die makkelijk toegankelijk zijn via het binnenplein.

De Legrellestraat bevindt zich op wandelafstand van de Grote Markt van Berlaar. Zowel te voet, met de auto als met het openbaar vervoer is deze locatie uitstekend bereikbaar.

Specifieke kenmerken van dit project: 
  • Opdrachtgever : DCA Woonprojecten
  • Architect : M² architecten
  • Aanvang der werken : augustus 2014
35
Lilsedijk 50
2340 Beerse
België

Contactgegevens Hannes Vastgoed:
Mechelsesteenweg 204, 2500 Lier
Tel: 0493 54 76 01
E-mail: leen@hannesvastgoed.be
Website: www.hannesvastgoed.be

Contactgegevens Wijns Vastgoed:
Dorpstraat 34/1 , 2590 Berlaar.
Tel: 0473 33 33 33
E-mail: info@wijns.be
Website: www.wijns.com