Race for the Cure 2021

Bij DCA dragen we mensen een warm hart toe. Zowel op als naast de werkvloer. Dat mag je best letterlijk nemen! Naast de talrijke inspanningen voor het verhogen van het welzijn van onze eigen werknemers, geloven we namelijk sterk dat we via kwalitatieve en proactieve samenwerkingen met de juiste organisaties, ook buiten de bouwsector, een positieve impact kunnen uitoefenen. Binnen die warme gedachte steunen we Think Pink alvast met een jaarlijkse bijdrage en tal van andere initiatieven die we samen organiseren.

Race for the Cure

Race for the Cure® is Europa's grootste sportevenement voor de gezondheid van vrouwen. Het helpt borstkankerorganisaties en ziekenhuizen om fondsen te werven en het bewustzijn te vergroten. Met jaarlijks 500.000 nieuwe diagnoses en 125.000 mensen die aan borstkanker sterven in Europa, zijn deze fondsen van vitaal belang. Nu meer dan ooit.

Daarom willen we bij DCA ook ons steuntje bijdragen en nemen we deel aan de digitale Race for the Cure. Door de geldende coronamaatregelen kan het fysiek evenement niet doorgaan en organiseert Think Pink België dus een digitale versie. Van zondag 26 september tot en met zondag 10 oktober gaan we wandelen en lopen om borstkankerpatiënten in heel Europa te steunen.

Praktisch

  • Alle DCA, DCA Infra, Coraco en DC Recycling medewerkers en familieleden mogen deelnemen. DCA betaalt de inschrijving van de eigen medewerkers. Zij schrijven in via onderstaand invulformulier. Vrienden en familie kunnen ook inschrijven, maar dan rechtstreeks via onze teampagina en betalen hun inschrijving zelf. Om familie en vrienden te schrijven gebruik je de code 7A1E9DD0.
  • Iedereen wordt ingeschreven in het team van DCA en beslist zelf wanneer en waar hij of zij zijn 3km wandelt of 5km loopt. Als het maar tussen zondag 26 september en zondag 10 oktober is.
  • Na inschrijving ontvang je een T-shirt van Race for the Cure om duidelijk te maken dat je aan hun digitale race deelneemt.
  • Via onze teampagina kunnen we ook extra sponsoring inzamelen. Moedig vrienden en familie zeker aan om hun steentje bij te dragen. Willen ze niet meewandelen of lopen, maar wel een sponsoring doen? Dit kan ook via onze teampagina

Via onderstaand inschrijvingsformulier kan je jezelf en jouw familieleden inschrijven tot en met 31 augustus 2021. 

Aangezien we allemaal apart wandelen of lopen, zou het super fijn zijn om van jullie wandel- of looptocht een foto te maken en door te sturen naar communicatie@dca.be. We willen er graag een berichtje over maken om onze steun aan Think Pink nog eens extra in de verf te zetten. 

Inschrijvingsformulier