Samen bouwen aan succes

DCA is niet zomaar een bouwbedrijf uit de Kempen. Dankzij ons breed gamma aan specialisaties zijn we een echte totaalpartner voor onze klanten. Een project van de eerste steen tot de laatste afwerking in goede banen leiden, is waar we in uitblinken. Op die manier bouwen we duurzame relaties met al onze stakeholders op.

Als Klasse 8 onderneming garanderen we bovendien al onze opdrachtgevers de juiste technologieën en de beste service voor elk bouwproject.

Sterk partnership

DCA heeft als bouwbedrijf ervaring binnen een brede waaier aan bouwprojecten en staat dankzij een unieke manier van samenwerken garant voor kwaliteit. Al onze afdelingen staan namelijk in direct contact met elkaar, waardoor we onze uitgebreide competenties perfect op elkaar kunnen afstemmen. Dat zorgt voor een vlotte samenwerking over de afdelingen heen.

Samen in beweging

Daarnaast staat ook geen enkele van onze afdelingen stil: we innoveren voortdurend onze manier van werken. Dat maakt dat onze klanten kunnen genieten van de nieuwste en beste technologieën en knowhow wanneer complexe projecten daarom vragen.

DCA Werfbezoek

Open communicatie

Vertrouwen en respect vormen de bouwstenen van DCA. We communiceren transparant en respectvol met onze klanten, collega’s, leveranciers en partners, maar ook de buurtbewoners worden niet vergeten.

Oog voor de buurt en het milieu

We doen er alles aan om onze impact op de omgeving en de planeet te beperken. We beperken de overlast voor de buurt zo veel mogelijk en duurzaamheid is een belangrijke waarde bij elk project. Door sterk in te zetten op circulaire bouw, recupereren we materialen en geven deze een tweede leven.

Michiel Schellekens

“Het succes van onze organisatie is het resultaat van intense samenwerking.”

Michiel Schellekens Algemeen Directeur & Hoofd Uitvoering Bouw

Onze projecten

DCA mag met trots terugkijken op verschillende realisaties en uitkijken naar nog veel meer uitdagende projecten in Vlaanderen. We begeleiden onze klanten van de eerste steen tot de laatste afwerking, of het nu gaat om ziekenhuizen, scholen, woonzorgcentra, woonprojecten, infrastructuur of een ander bouwproject. Hier vind je een greep uit onze realisaties en projecten in opbouw.

Onze specialisaties

Bij DCA vinden klanten alle expertises onder één dak. Alle schakels van het bouwproces houden we in eigen beheer en zijn perfect op elkaar afgestemd. Dat maakt van DCA een echte totaalpartner voor alle soorten bouwprojecten.

Rioleringswerken

Onze ploegen voor rioleringswerken hebben al flink wat kilometers op de teller staan. Afvoerstelsels voor de wc en het huishoudelijk water, regenwaterputten, septische putten of drainagewerken… Ze hebben het allemaal al gezien. Dankzij hun ervaring weten ze welke materialen er in elke situatie nodig zijn en leveren ze bij elke moeilijkheidsgraad een veilig, economisch en ecologisch resultaat.

 

Ontdek meer

Metselwerken

Onze metsers leveren al jarenlang elke dag de hoogste kwaliteit. DCA volgt ook de nieuwste technieken in de bouwsector op de voet. Zo kunnen onze metsers met hun nieuwe kennis van elk bouwproject een succes maken, of het nu gaat om traditioneel, gelijmd of dunbed metselwerk.

DCA Bekisting

Bekisting

Onze bekisters maken van zelfs de meest complexe bekistingswerken iets moois. Doordat we alle materialen zelf kunnen aanleveren, houden we enorme betonconstructies in eigen beheer, van beton dat ter plaatse gestort wordt tot prefab.

Schrijnwerk

DCA beschikt over een eigen schrijnwerkerij, Coraco. Een betrouwbare totaalaanbieder in schrijnwerk van de hoogste kwaliteit met een atelier in Olen en een atelier én toonzaal in Aarschot. Het atelier beschikt over een modern machinepark en de toonzaal is ingericht met belevingsruimtes waar klanten inspiratie voor meubilair op maat kunnen opdoen.

Coraco biedt ook hoogwaardig afgewerkte keukens aan en staat bekend om haar snelle en flexibele productie en plaatsing.

En dat is nog niet alles: Coraco verzorgt ook totaalprojecten voor B2B en particulieren.

 

Ontdek meer

Beton en staal

DCA Concrete & Steel voorziet alle DCA-werven van de nodige materialen. Het levert rechte steektrappen, wenteltrappen, terrassen, kroonlijsten, gevelelementen, balken, kolommen, prefab-beton op maat en prefab-wapening aan.

Dankzij de synergie met deze afdeling kunnen we een brede waaier aan vormen en maten produceren, zowel in beton als staal.

 

Ontdek meer

HVAC, sanitair en elektrische installaties

DCA Technics heeft een doorgedreven expertise op vlak van HVAC, sanitair en elektrische installaties opgebouwd. Door deze uitgebreide kennis kunnen we onze klanten totaalinstallaties aanbieden die tot in de puntjes zijn afgewerkt.

Verder behaalde deze afdeling verschillende onderscheidingen:

  • Erkend HIKvision partner voor camerabewaking
  • Een van de weinige gecertificeerde Commscope partners in België voor hoogwaardige bekabeling in verschillende sectoren
  • Gecertificeerd Paxton PRO partner voor toegangscontrolesystemen
  • Erkend Teletek partner voor branddetectiesystemen

Via DCA Technics kunnen we ook complete ventilatiesystemen aanbieden.