Resultaten Werknemerstevredenheidsenquêtes

Tijdens de opleidingsdagen in januari organiseerde het directiecomité, samen met het Great Place To Work Institute en Vlerick Business School, een bevraging over betrokkenheid en tevredenheid bij al onze werknemers. Je herinnert je zeker wel de vragenlijst die je daarover invulde.

Met de anonieme enquête wilden we jouw mening horen! De antwoorden op de vragen geven namelijk belangrijke inzichten over onze organisatie en eventuele aandachtspunten. Door die in kaart te brengen, kan het directiecomité nu initiatieven nemen met één groot doel voor ogen: de werknemerstevredenheid bij DCA maximaliseren.

Ondertussen zijn de resultaten van de enquête gekend! We willen ze dan ook graag met jou delen. Eerder organiseerden we daarvoor al infosessies, maar nu kan je de presentatie met alle resultaten en actiepunten ook hieronder bekijken.

Opmerkingen en/of vragen zijn steeds welkomen via het formulier onder de presentatie. De ingestuurde berichten zullen discreet en door de juiste personen behandeld worden.

 

Invulformulier