Bereikbaarheid tijdens bouwverlof 2022

Het bouwverlof komt eraan! Onze kantoren zijn gesloten vanaf 11 juli t.e.m. 1 augustus 2022. Op dinsdag 2 augustus helpen wij je graag weer verder! Alle collega's genieten van een periode van rust en zijn gedurende deze periode niet of slechts beperkt bereikbaar via mail en telefoon.

DCA Woonprojecten

Vragen over een DCA Woonproject zoals Teunishof, Robianoplein, Montevideo Residence, ...(bekijk de hele lijst)? Onze vastgoedadviseurs en makelaars blijven de hele vakantie bereikbaar. Je kan hen contacteren of een afspraak maken via de verschillende projectwebsites.

Noodgevallen

Omgewaaide werfhekken die op een fietspad liggen? Een lek op een werf? Ondanks tal van voorzorgsmaatregelen met het oog op de vakantie, kan er altijd iets onverwachts gebeuren. Merk je iets op aan één van onze werven? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 0800 96 222. Onze noodcentrale luistert naar uw verhaal en onderneemt vervolgens verdere stappen om zo snel mogelijk een collega ter plaatse te sturen.

We vragen je uitdrukkelijk om zelfs bij een noodsituatie in geen geval de werf te betreden omwille van valgevaar en andere risico's en danken u alvast voor uw medewerking!