DCA verlengt samenwerking met Think Pink voor 3 jaar

DCA en Think Pink slaan opnieuw de handen in elkaar om samen de strijd tegen borstkanker aan te gaan. DCA steunde Think Pink al sinds 2018 en nu wordt deze duurzame samenwerking opnieuw verlengd voor 3 jaar.

Hoewel bij DCA heel wat vrouwen werken, heeft de bouwsector voor velen nog een zeer mannelijk imago. Door Think Pink te steunen steken we vrouwen die het moeilijk hebben een hart onder de riem. Vrouwen tout court, eigenlijk. Want onze arbeiders zijn overwegend mannelijk, maar achter elke sterke man staat een nog sterkere vrouw.

Naast financiële steun aan de organisatie proberen we ook een dynamiek te creëren waarbij DCA verschillende activiteiten organiseert, enerzijds om extra fondsen aan te trekken maar ook om mensen te sensibiliseren en te verbinden.

Think Pink is de nationale borstkankercampagne die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie. De campagne heeft verschillende speerpunten: informeren, sensibiliseren, het financieren van wetenschappelijk onderzoek en het bekostigen van zorg- en nazorgprojecten.

Meer info: www.think-pink.be