Nieuwe kleuterschool in Deurne met wijkafdeling Academie

In Deurne leverden we een nieuw bouwproject op: Kleuterschool De Bever met wijkafdeling Academie Deurne. In september namen 200 kleuters hun intrek in hun nieuwe school.

Centraal in het ontwerp staan de 8 kleuterklassen: ruime doorzonklassen met daarnaast een ruime circulatiezone die dienst kan doen als binnenstraat en polyvalente ruimte. Naar duurzaamheid toe maakten we gebruik van vloerverwarming op gas, ventilatiesysteem D, zonnescreens en zonnetenten, verlichting op bewegingssensoren, krasbestendige tegels en gietvloeren en heel veel SFC gelabeld hout.

Via de circulatiezone en de dubbelhoge refter staat de kleuterschool in subtiel contact met het deeltijds kunstonderwijs.

Ook de speelplaats is een ├ęcht kleurrijk speelparadijs.