Toekomstgericht bouwen van residentiële woonprojecten

Voor de bouw van residentiële woonprojecten gaat onze eigen ontwikkelingsafdeling, DCA Woonprojecten, in zee met Niko. Sinds kort maakt Niko Home Control standaard deel uit van de basisuitrusting van alle woonprojecten die in verkoop gaan.

DCA Woonprojecten levert woningen en appartementen die ‘af’ zijn zoals door het plaatsen van echte parketvloeren, kwalitatieve keukens en sanitaire installaties en een hoge graad van afwerking.

 

We maken er een punt van om onze kopers waar te bieden voor hun geld. In de projectbouw wordt vaak uitsluitend gekeken naar budgetten voor keuken en sanitair, terwijl wij met een hoge basisafwerkingsgraad en voorzieningen méér willen doen.’

Nicholas Haest, Hoofd Bouwteam & Ontwikkeling bij DCA Woonprojecten

 

‘Ook huisautomatisering is daarom voor ons een logische keuze. We willen de technologische innovatie die je vandaag in alle sectoren ziet, ook in onze woonprojecten binnenbrengen. Er bestaan al veel opties die het wooncomfort sterk verhogen en de nieuwe toepassingen volgen elkaar in sneltempo op. Bij DCA willen we die boot niet missen.’ zegt Nicholas.

Header Niko Home Control