Wat brengt 2024 ?

Voor onze verschillende afdelingen staan er in 2024 wederom heel wat mooie projecten in de steigers. We sommen hier enkele projecten op waar we op korte termijn aan de slag gaan.

Eerst onze bouwafdeling. DCA voert in Schoten een totaalrenovatie en uitbreiding uit van de historische marktgebouwen rondom het marktplein. In Baarle-Hertog zijn we gestart met het bouwen van 42 sociale woningen. Aan de Turnhoutsebaan in Mol staan 20 sociale appartementen met ondergrondse parking op het programma. In Merksplas werken we aan een nieuw logistiek gebouw voor zorginstelling Emmaüs vzw – Klavier. Verder bouwen we in Boortmeerbeek 34 appartementen en 5 woningen en in Vilvoorde nog eens 35 appartementen. Onze uitvoeringsploegen gaan een druk jaar tegemoet…

Voor onze infra-afdeling ligt er ook heel wat werk op de plank. Enkele nieuwe projecten waar we binnenkort rioleringswerken en wegeniswerken uitvoeren zijn oa. Tessenderlo (Molenhuizen ea.), Aartselaar (Carillolei ea.), Willebroek (Brownfieldlaan ea.) en Schoten (Braamstraat). Met nog heel wat lopende projecten is het ook bij DCA Infra alle hens aan dek.

Ook onze eigen ontwikkelingsafdeling DCA Woonprojecten zit niet stil. Zij ontwikkelen dit voorjaar 3 nieuwe residentiële projecten in Boortmeerbeek, Vilvoorde en Borsbeek. Over deze nieuwe woonprojecten lees je alles in dit blogartikel op de DCA Woonprojecten website.

We kijken uit naar het nieuwe en drukke werkjaar! Gelukkig kunnen we voor al deze projecten weer rekenen op onze vakkundige en gemotiveerde medewerkers, die elke dag opnieuw met volle overtuiging en passie het beste van zichzelf geven om samen te bouwen aan de toekomst.