Werken in de Kempen? Doen!

07 nov 2022

Begin oktober namen onze collega’s van de Personeelsdienst Lin en Inka deel aan het panelgesprek over ‘Werken in de Kempen‘ van Jobat. Schaarste op de arbeidsmarkt en mobiliteitsproblemen waren enkele van de thema’s die aan bod kwamen tijdens dit interessant overleg tussen Kempische werkgevers.

Het resultaat van het gesprek lezen jullie hier.

Wie bij ons komt solliciteren en motivatie toont, mag bijna altijd opstarten.

Inka  -  Talent Coördinator

Getuigenissen DCA collega's

Links: Sven - Rechts: Koen

“Soms gaan we met z’n tweeën naar een werf, bijvoorbeeld om extra ondersteuning te bieden of om nazorg te voorzien. De job is dus heel afwisselend. Voor mij is dat belangrijk. Altijd staan er collega’s voor je klaar. De collega’s zijn eigenlijk meer vrienden dan louter collega’s."

Sven  -  ploegbaas elektriciteit bij DCA Technics

"Verder is DCA een bedrijf dat veel belang hecht aan doorgroeimogelijkheden. Op mijn afdeling kan je evolueren naar bijvoorbeeld projectleider. Het bedrijf ondersteunt ook iedereen die een opleiding wenst te volgen. We beschikken bovendien over onze eigen bestelwagen. Dat is heel praktisch want we hoeven niet eerst naar het werk te rijden. Met de bestelwagen en het materiaal kunnen we ’s morgens meteen van thuis naar de werf rijden.”

Koen  -  landmeter bij DCA

Lees hier het volledige artikel.

 

Kom jij ons team versterken?

#BouwenOpMensen

Bekijk onze vacatures