Verslag van een spannend en gezellig derde DCA Volleybaltornooi

vrijdag, maart 1, 2019 - 16:43
20190301_volleybaltornooi.jpg

 

Donderdag 28 februari stond bij menig DCA’er al weken met stip aangeduid in zijn of haar agenda. Het was weer tijd voor een strijd op het scherpst van de snede, hét befaamde DCA-volleybaltornooi! Na de twee succesvolle edities van 2017 en 2018, was het tijd om te ontdekken wie dit jaar de wisselbeker op zijn of haar kast mocht zetten.

Een groep van 65 DCA’ers, van werfmedewerkers tot kopersbegeleidsters en werfleiders, verzamelden in de sporthal van Kasterlee. Negen ploegen gooiden enthousiast alles in de strijd om die begeerde beker mee huiswaarts te nemen. Tijdens de voorrondes kwamen de teams "’t Is weer Couckenback", "The Volleynators" en "De Volley-RATTEN" als winnaars uit hun poule. Onderlinge matchen moesten dus beslissen wie op het hoogste schavotje mocht gaan staan op het einde van de avond. Na 2 extraspannende matchen mocht het team onder leiding van teamcaptain Guy De Groof voor de 2de keer de beker mee richting Beerse nemen. Dit jaar krijgt hij dan ook een mooi plaatsje op de bureau van onze calculatiedienst.

Proficiat aan Steven, Guy, Thomas, Willem, Kristof, Vincent, Leene én natuurlijk ook alle andere DCA’ers die aanwezig waren! Het was weer een gezellige, sportieve avond. Op naar de editie van 2020!

Fotoverslag